• Start
  • Calvin Legal
  • Wat kan ik voor je doen?
  • AVG

AVG (Calvin Legal helpt daarmee)

Veel ondernemers stellen de vraag 'Die AVG, moet ik daar wat mee?'. Het antwoord: 'Die AVG, daar moet je echt wat mee!'. 

En waarom?

Het simpele antwoord: omdat de AVG vereist dat je als ondernemer kunt aantonen dat je aan die AVG voldoet. En dat aantonen lukt alleen als je alle stappen doorloopt en alles goed vastlegt.

Het ondernemersantwoord: omdat je op die manier als onderneming aan je klanten en andere relaties kunt laten zien dat jouw onderneming de bescherming van hun persoonsgegevens belangrijk vindt! 

Maar welke van deze twee mogelijkheden ook op jouw onderneming van toepassing is: Calvin Legal kan je ondersteunen bij het AVG-proof maken van jouw onderneming! Door goede, heldere adviezen, door goed te kijken naar welke wijze van ondersteuning het beste bij jouw onderneming past en de dienstverlening daarop aan te passen en door de aanwezige kennis zo efficiƫnt mogelijk in te zetten.

Calvin Legal heeft passie voor privacy en is expert op het gebied van de AVG en zet die expertise met alle plezier voor jouw onderneming in, zodat jij gerust kunt zeggen: 'Mijn onderneming is AVG-proof!'

Female Led Company
Schoolstraat 17, 6626 AC Alphen Gld.
0487 - 560 874
Inge.Heijna@CalvinLegal.nl
Mo-Fr: 08.30 - 17.00 KvK: 54931851

Mijn andere bedrijf: Calvin Consultancy

Voor professioneel BHV advies: SecuCare

Als ik even weg wil dromen: Audi de Waal

Als ik verwend wil worden: Alexander Punte