• Start
  • Kennisbank
  • Keuze bedrijfsvorm

Keuze bedrijfsvorm

BedrijfsvormenDaarbij komen een hoop zaken om de hoek kijken, zoals het opstellen van een business plan (voor zover dat al niet was gedaan), het zoeken van een goede en geschikte locatie, bepalen welke bedrijfsmiddelen nodig zijn en het aanschaffen daarvan en natuurlijk de administratie. Maar een onderwerp dat vaak wordt overgeslagen, is de rechtsvorm van de nieuwe onderneming. Maar 'Welke bedrijfsvorm past mij het beste' is ook een vraag die zeker beantwoord moet worden. Want Nederland kent best wel wat bedrijfsvormen (zoals onder andere de nv, de bv, de vof, de maatschap en de eenmanszaak), met elk hun eigen bijzonderheden. 

Welke van die bedrijfsvormen het beste bij jou past, hangt van nogal wat factoren af. Dat maakt een persoonlijk advies juist zo belangrijk. Want natuurlijk kan de bedrijfsvorm worden gewijzigd, maar dat brengt vaak wel de nodige sores met zich mee. Een oriĆ«ntatie op de mogelijkheden en een goed advies in deze is van groot belang om onnodig gedoe te voorkomen. 

Calvin Legal helpt je graag bij het beantwoorden van bovenstaande vraag. In een persoonlijk gesprek kan ik al snel inzoomen op de meest interessante opties. Neem daarom gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek hierover (zie onder)!

Zie hieronder de meest gebruikte vormen.

Female Led Company
Schoolstraat 17, 6626 AC Alphen Gld.
0487 - 560 874
Inge.Heijna@CalvinLegal.nl
Mo-Fr: 08.30 - 17.00 KvK: 54931851

Mijn andere bedrijf: Calvin Consultancy

Voor professioneel BHV advies: SecuCare

Als ik even weg wil dromen: Audi de Waal

Als ik verwend wil worden: Alexander Punte